Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2006

Εχω ξεχάσει το όνομά μου και δεν υπάρχω πια εδώ


Θέλω να πώ μα με τρομάζει η σιωπή... Δε θα μιλήσω για την έκληψη που έγινε και είδα σήμερα...ΑΛΛΑ για μένα!
Ζω έναν πανικό αυτές τις μέρες και δεν ξέρω που βαδίζω.Ξεκινώ να διδάσκω σε 2 τμήματα κινηματογράφου με τις περγαμηνές μου, είναι ότι ονειρευόμουν στη ζωή μου (αυτό και άλλα πολλά).Τι είμαι τελικά επαγγελματικά;Μήπως πρέπει να πάρω αποφάσεις;
P.S:Τι θα έλεγε ο κ.Freud;

5 σχόλια:

aeipote είπε...

Χαλαρώστε! Όλα θα γίνουν. Καλό είναι να κάνουμε το χόμπι μας δουλειά μας αλλά, αν δεν μας "κάτσει", καλό είναι να έχουμε μια δουλειά για να συντηρούμε το χόμπι μας. Κάπως έτσι!

Καλή σας μέρα.

xryc agripnia είπε...

Aν κανεις αυτο που αγαπας,καποια μερα θα στο ανταποδωσει.
Θα τα καταφερεις,σιγουρα.
Καλημερες.

Cinematia είπε...

to ALL OF U!

Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά λόγια και γι αυτά της παρηγοριάς!Για να δούμε..πάντως αν γίνω famous κάποια μέρα θα διαφημίσω τα blog σας!!

lemon είπε...

free porn??? έλεος, μα πως το κάνουν αυτό και χώνονται παντού οι διαφημίσεις, θα τρελλάθω, στο τέλος θα διακόπτονται απο διαφημίσεις και τα ονειρά μας...!!

Επι του θέματος:είσαι μικρούλα και κάνε όσο πιο πολλά μπορείς τώρα, διότι με τα χρόνια το σώμα σου αρχίζει να σε προδίδει, να μην αντέχει τα ποτά και τα ξενύχτια...!

Σε ζηλεύω πολύ για τις σπουδές κινηματογράφου (....), ελπίζω να καταφέρεις να τα συνδυάσεις, δουλειά και ευχαρίστηση, και ίσως να πετύχεις να γίνουν ένα!

(Οταν έχεις διάθεση, γράψε μας για τη δουλειά σου, πολύ θα ήθελα να ξέρω τα πως και τα γιατί!)

Cinematia είπε...

to "lemon"

Καλά,ποιός διαφημίζει πόρν στο blog μου???&*^%$#@#?"Αν είναι Δυνατόν!θα προσπαθήσω να το σβήσω..όταν μπορέσω θα σας πω την δική μου ιστορία..φιλακια!