Τρίτη, Απριλίου 17, 2007

Γενέθλιος μήνας ο Απρίλης

Όλα ξεκίνησαν με αυτό το πρώτο post. H cinematia ήρθε στον θαυμαστό κόσμο του internet στις 10/4/2005. Μια νύχτα, έτσι ξαφνικά, μια ιδέα πήρε σάρκα και οστά και βρέθηκα με το δικό μου κινηματογραφικό Blog. 'Ενα κινηματογραφικό οnline ημερολόγιο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ποικιλοτρόπως. Με αφετηρία το σινεμά και τις πολλές του συσχετίσεις και προεκτάσεις του με την ίδια τη ζωή, αυτή η "διεύθυνση" γέμισε με 236 posts ως σήμερα.
Με μότο "Δείτε το σινεμά με άλλη ματιά και την καθημερινότητα με μια δόση τέχνης" η cinematia μέσα σε δυο χρόνια απέκτησε φίλους, οπαδούς, αυστηρούς κριτές και αναγνώστες διαφόρων ηλικιών. Το κοντέρ της έγραψε πολλά "κλικ"... Δεν θα πω ότι κάθε μέρα που περνά προσπαθεί να γίνει "καλύτερη". Το πόσο καλό είναι κάτι στα μάτια μας είναι πολύ υποκειμενικό. Σίγουρα προσπαθεί να εκφράσει πράγματα που δεν αφουγκράζονται οι άνθρωποι που καθημερινά βρίσκονται γύρω της. Ίσως επίσης προσπαθεί να αγγίξει κάποια μυαλά και να μιλήσει σε κάποιες ψυχές εκεί έξω που συγκινούνται με τις ίδιες ιστορίες και τις ίδιες εικόνες. Απευθύνεται πολλές φορές σε όσους τελικά μαγεύονται από τη φαντασία του παραμυθά.
Ο Απρίλης είναι μήνας γιορτής για τη cinematia και δεχόμαστε ευχές ως το τέλος του!

7 σχόλια:

2Σx2 είπε...

Χρόνια πολλά, να σου ζήσει και να το χαίρεσαι για πολλούς ακόμη Απρίληδες!

Ε.Α. είπε...

aaaa!
kriaraki kai i Cinematia?
kriaraki kai o dikos mou..

na mas zisoun! :-)

Cinematia είπε...

thank u guys!
Εύχομαι η cinematia να είναι απο τα ωραία που δεν έχουν τέλος;-)

Cinestef είπε...

Εμένα μου μπήκε ο Απρίλης πολύ καλά και όμορφα. Η Πρωταπριλιά δε, σούπερ! Να τους χιλιοστήσεις τους Απρίληδες Σινεματιά μας!!!

ONOMATODOSIA είπε...

πολλες ευχες....

Cinematia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Cinematia είπε...

to onomatodosia

thank u dear!