Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2006

Λούφα και παραλλαγή, η απάτη(;)


Πραγματικά θέλω να συζητήσουμε αυτή την ταινία...!Δεν ήθελα με τίποτα να τη δώ στο σινεμά ακόμη και σε DVD club την απέφευγα, μέχρι τη στιγμή που μου είπαν ότι έχουν προσφορά DVD στα 2 παίρνεις συν ένα ακόμη, δώρο.Μην ξέροντας ποιο δώρο να διαλέξω, έπιασα τη "Λουφα" (Σειρήνες στο Αιγαίο...). Με πολύ λίγα λόγια δε μου άρεσε καθόλου, ούτε καν γέλασα! Αν κάπου έκανα ένα "χα" ήταν λίγο με τον Κρητικό της ταινίας. Πείτε μου τη γνώμη σας, μήπως φταίει το οτι ως γυναίκα δεν πήγα και ούτε πρόκειται να πάω στρατό; Γιατί δεν γέλασα; Έχει πρόβλημα το sense of humour μου; Γιατί όλη η Ελλάδα ενθουσιάστηκε; Εγώ τη βρήκα μια μέτρια και πολύ χλιαρή ταινία.Αν με τις βρισιές πρέπει ο μέσος Έλληνας να ξεκαρδίζεται, συγνώμη δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ρε φίλε κι εγώ προχτές κάθησα να τη δω και αηδίασα... Μόνο που εγώ έκανα δύο χα με τον κρητικό.

Τι άθλιο σενάριο της αρπαχτής ήταν αυτό. Οι ηθοποιοί για τον πούτσο, μάλλον αεροπορία πήγανε. Ανύπαρκτο χιούμορ και καμία λογική συνέχεια. Για να μην αναφέρω τα μελό με τα βλέμματα των μεταναστών και τους έρωτες των φαντάρων.

Σκατά στο Νίκο Περράκη και στη νέα σειρά του.

Infrared είπε...

Ego prosopika gelasa, an kai oi gynaikes tis pareas tin vrikan vareti.

NetKerveros είπε...

Αν δεν έχεις πάει φαντάρος σιγά μη γελάσεις.

Cinematia είπε...

to "mcfly"

και εσύ όπως και εγώ ε;


to "infrared" & "netkerveros"

ίσως φταίει το ότι δεν πήγα φαντάρος αλλά απο την άλλη ούτε το χαβαλέ του στρατού πιστεύω έβγαλε η ταινία..Δεν ξέρω τι στόχο και σκοπό είχε;Μπορείτε να μου πείτε;

snikolas είπε...

Δεν είναι μόνο ότι δεν πήγες φαντάρος. Απλά στο μυαλό σου, μας, έχουμε πάντα την πρώτη ταινία που όμοια της δεν θα δούμε ποτέ ξανά.

Cinematia είπε...

to "snikolas"

έχεις δίκιο Νικόλα,μάλλον αυτό είναι.Αλλά τελικά την είχα κόψει τη δουλειά και μάλλον δεν περίμενα κάτι καλύτερο...!

αλκιμήδη είπε...

Εμένα αν και γυναίκα μου άρεσε, και πολύ μαλιστα. Και γέλασα, και μου άρεσε και το κομμάτι, και μου άρεσε ιδιαίτερα ο παραλογισμός, η τρέλλα, το όλο σουρεάλ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια πως τον λενε τον τυπο με την απιστευτα χαζη μουτσουνα που παιζει στην σειρα λουφα στον δευτερο κυκλο και κανει και το διαφημιστικο του Λουμιδη που παιζεται τωρα στην τιβι?

Ανώνυμος είπε...

Αλέξανδρος Γιάννου ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ.

Cinematia είπε...

to ανώνυμος

A,το βρήκες τελικά ε;Ωραία!

Ανώνυμος είπε...

αμα ηταν τοσο χαζη η μουτσουνα του αγαπητε μου γιατι καθεσαι να το αναφερεισ και θυμασαι κ που εχει παιξει?
αν θες βγες κ συ στη τηλεοραση να κρινουμε το ποσο χαζη μπορει να ειναι η δικη σου μουτσουνα...