Τρίτη, Ιουλίου 04, 2006

Οι κόποι μιας χρονιάς..


έγιναν σήμερα αυτοκίνητο. Το πρώτο μου αμάξι θα είναι σε 4 μέρες κάτω απο το σπίτι μου.Είναι όπως ακριβώς και στη φωτογραφία!Το πρώτο μου αμάξι και το αγοράζω με ολόδικά μου λεφτά.Δούλεψα πολύ την χρονιά που έφυγε, έψαξα και πολύ(όλες τις αντιπροσωπίες), κατέληξα στο toyota corolla-privilege (1.400 κυβικά, 97 άλογα).
Είναι συγκινητικό να κατακτάς σε αυτή την ηλικία κάτι τέτοιο απο μόνη σου, αυτό αισθάνομαι σήμερα. Την ώρα που το "έκλεινα" μου ήρθαν flashback σκηνές απο τη χρονιά που έφυγε, σκηνές απο το τρέξιμό μου, μέσα στο κρύο, τη βροχή, το χιόνι, πρωί-μεσημέρι-απόγευμα.Καμάρωσα τον εαυτό μου για την υπομονή, για την όχι μόνο πολλή δουλειά μου αλλά και την υπευθυνότητα που έδειξα αυτή την χρονιά.Θα γιορτάσω την αγορά αυτή πηγαίνοντας βόλτες με φίλους (υπάρχει κάτι καλύτερο απο το να μοιράζεσαι τη χαρά σου με ανθρώπους που σε αγαπούν;;)

8 σχόλια:

loukoumaki είπε...

Καλοτάξιδο! Σου εύχομαι να κάνεις πολλά ταξίδια και πολλές βόλτες :)

Infrared είπε...

Ante kai sta dika mas (ta opoia argoun mallon)

ramon είπε...

περιμένουμε κέρασμα!

Cinematia είπε...

to "loukoumaki","infrared","ramon"

Thanks guys!Μόνο που δεν μου ειπατε..έκανα καλή επιλογή;;

Infrared είπε...

poly kali, eyge!

To mono kako me ta giaponezika kai idiaitera me ta toyota einai oti den xalane pote (skylia ta atima) opote meneis me to idio aytokinito gia pollaaaaaaa xronia.

snikolas είπε...

Καλορίζικο. Είχα κάποτε ένα Toyota, ακόμη κλαίω που το έδωσα. Πολύ καλή επιλογή όντως. θα με μας βόλτα; :)

Cinematia είπε...

to "snikolas"

thanks nick!Ελπίζω να μη μου βγάλει τίποτα προβλήματα μηχανικά γιατί το οικογενειακό μας rover μας τάραξε.Άντε βρε,αν ερθω προς Θεσσαλινίκη θα σε πάω βολτίτσα :-)

snikolas είπε...

Να με πας, να με πας. Τα Toyota δεν είναι Rover, μην φοβάσαι.