Παρασκευή, Μαΐου 05, 2006

Για ένα καλύτερο κόσμο



Ο κύριος στην φωτογραφία θα μπορούσε να είναι ο γιατρός που υποδύεται.Ο ρόλος λένε πολλοί ότι του πήγε γάντι.Όπως και να έχει σίγουρα του έφερε γούρι.Έγινε γνωστός μέσα απο τη σειρά "Στην Εντατική".Μπήκε σε αρκετά σπίτια μέσω της τηλεόρασης και αναστάτωσε πολλές νοικοκυρές (και όχι μόνο..) με την παρουσία του.Όσο μεγαλώνει, το γκρίζο της κεφαλής του, του πάει πολύ..!
Ο George Clooney σήμερα είναι διάσημος στον πολιτισμένο κόσμο, πετυχημένος, sex symbol και οσκαρικός από φέτος.Μέσα στις γιορτές του Πάσχα έκανε όμως ένα αλλιώτικο come back.
Η τηλεόραση και οι εφημερίδες γέμισαν απο πλάνα και φωτογραφίες του στην Αφρική.Δεν πήγε Μαρόκο ή Αίγιπτο αλλά Σουδάν! Σουδάν και μάλιστα στο Νταρφούρ!Στην εμπόλεμη ζώνη κατά κάποιο τρόπο...Σύντροφός του στο ταξίδι αυτό, ο πατέρας του.
Είναι η νέα μόδα των στάρ;;Κρύβεται τελικά πίσω από όλα αυτά ένας καλός manager;Ποτέ δεν θα μάθουμε..μόνο να μαντέψουμε μπορούμε, και φυσικά δεν ξέρουμε αν θα βγούμε σωστοί...Όποια και αν είναι η αλήθεια, γεγονός είναι ότι το Νταρφούρ δέχτηκε με ευχαρίστηση έστω και για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας.Ο κόσμος έστρεψε τα μάτια του στον τόπο όπου τα μάτια του ηθοποιού πλανήθηκαν για κάποιο διάστημα.Ίσως είναι και αυτό "κάτι" (απο το τίποτα). Αν και τα πράγματα στο Σουδάν όλο και χειροτερεύουν η ανθρωπότητα έχει πάντα την ανάγκη να πιστεύει σε ένα καλύτερο μέλλον. Στο μέλλον που μπορεί να φέρει μια ματιά, ένα χαμόγελο...




Σίγουρα ο δρόμος είναι μακρύς αλλά γιατί να "καταδικάζουμε" ενέργειες σαν και αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: