Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2006

A touch of summer












Μέρες σαν και αυτές, μουντές και κρύες…Μέρες που φαίνονται πολύ μακριά από εκείνες που το κορμί μας έκαιγε ένας ζεστός ήλιος, νιώθω χαρούμενη.
Νιώθω χαρούμενη που το τελευταίο μου κολύμπι το έκανα 1η Οκτώβρη!
Έκανα μπάνιο στα καταγάλανα νερά του Πλαταμώνα, με θέα το κάστρο και φόντο τον γαλάζιο ουρανό. Μήπως υπάρχει τέτοια περιοχή στον παράδεισο;
Η θάλασσα να μυρίζει καρπούζι (όπως λέει η Σοφία κάθε φορά που κολυμπάμε εκεί). Λίγοι λουόμενοι και καλοί, δυο-τρία καλάμια ψαρέματος στημένα και εμείς μια να βουτάμε, μια να παίζουμε ρακέτες. Θέλαμε να κρατήσει το καλοκαίρι αυτό αν όχι για πάντα, για λίγο ακόμη τουλάχιστον.
Βγάλαμε τις φωτογραφίες μας, ντυθήκαμε και επιστρέψαμε με το σούρουπο. Στα μαλλιά μας η αλμύρα της θάλασσας, η γεύση του καλοκαιριού που έφυγε μας συνόδευε. Σιωπηλοί στο δρόμο του γυρισμού, σαν να είχαμε καταλάβει ότι ήταν το τελευταίο μας μπάνιο, ακούγαμε ράδιο και σκεφτόμασταν το καλοκαίρι που έφυγε και πέρασε στον χειμώνα.

6 σχόλια:

tassoula είπε...

ΖΗΛΕΥΩ ΛΕΜΕ!!!

Alexandra είπε...

τί όμορφες εικόνες και σκέψεις!

ευχαριστώ

Emmanuel G. Mavros είπε...

H thalassa ayti tin epoxi einai oneiro. Sas zileyo.

Cinematia είπε...

Παιδιά ήταν όντως μαγευτικό να το ζεις..

Ανώνυμος είπε...

καλημερα για σενα γιατι για μενα απο εδω που ειμαι μακρια γαι δουλειες δεν εχω το μυαλο για μπανια...οσο για βροχη στην αργεντινη που ειμαι τωρα εβρεχε μεχρι χθες για περιπου 10 μερες..αν ζηλευω αστα να πανε αλλα και εδω που ερχεται η ανοιξη αλλα και το καλοκαιρι καλα ειναι...τα λεμε...

Cinematia είπε...

to aelara_g1

Καλημέρα στην Αργεντινή!Να περάσεις καλά όσο σου επιτρέπουν οι δουλειές σου...Μετά τη βροχή βγαίνει πάντα ο ήλιος :-)