Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2006

8ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών


To 8ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών ξεκίνησε στις 23/9!
Τράβηξε απο τις πρώτες προβολές τα βλέμματα σινεφίλ...κατοίκων όχι μόνο της Πάτρας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Στον «Πολυχώρο Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας ΙΝΤΕΑΛ» (www.inteal.gr)στην Πάτρα προβάλλονται έργα απο 208 ανεξάρτητους δημιουργούς, από 56 χώρες. Μια κινηματογραφική γιορτή χωρίς σύνορα, χωρίς προκριματική επιτροπή και μικροσυντεχνιακούς ανταγωνισμούς. Ενα Πανόραμα που σέβεται την κουλτούρα και τις άξιες κάθε λαού και κάθε δημιουργού ξεχωριστά και λειτουργεί πλέον ως συνδετικός κρίκος πολιτισμών και παρουσίασης νέων τάσεων στην 7η τέχνη.


Στο επίσημο site (www.independent.gr) θα βρείτε πληροφορίες για:

- την ιστορία του Πανοράματος
- την οργανωτική του επιτροπή
- παλιότερες βραβευμένες ταινίες
-τα παλιότερα προγράμματα
- επικοινωνία
- photo gallery
- ενδιαφέρουσες συνδέσεις για τους επαγγελματίες του χώρου


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

στο e-mail info@independent.gr ή στο fax 210 9594936

Διοργάνωση: Συντακτική Επιτροπή του διαδικτυακού περιοδικού «Cineek magazine-online περιοδικό Εναλλακτικού Πολιτισμού» www.cineek.gr

***H cinematia είναι χορηγός του φετινού Πανοράματος, υποστηρίζοντας τα όνειρα των Ανεξάρτητων δημιουργών***

1 σχόλιο:

Sophia είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, είναι εξαιρετικές οι συμμετοχές στο Πανόραμα σε όλες τις κατηγορίες!!! Μερικές μάλιστα από αυτές, είναι απλά, καταπληκτικές! Κρίμα που τελειώνει αύριο! Ευτυχώς όμως, σε λίγο καιρό, ακολουθεί και στον Πύργο και το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους μαζί με το Camera Zizanio, θα σας περιμένουμε και εκεί!!!